Hur skapar/ändrar jag automatiska meddelanden?

För att skapa automatiska meddelandeutskick behöver du skapa uppföljningspunkter i BRP. Se dokumentationen här om hur du kommer igång samt se exempelmallar.

För att ändra automatiska utskick går du till Configuration > Marknadsaktiviteter > Uppföljningspunkter

OBS! Uppföljningspunkter kan bara konfigureras till att skickas ut en specifik tid enligt de parametrar som är uppsatt för just den uppföljningspunkten. Om du vill ändra meddelandet som skickas ut när era kunder ex. köper ett abonnemang via webben ska du istället ändra i en meddelandemall:

Hur ändrar jag meddelanden som skickas ut via SMS och e-post?