Hur ändrar jag språk i BRP?

1. Logga in i BRP

2. Klicka på ditt namn uppe i det högra hörnet > Välj språk

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/PGKYNMSu1W753li3tCzNuhgTzi3NVJA47Ks6mbYA.pngpng
Tryck för större bild

Om du inte har knappen "Välj språk" i BRP:

I det fallet behöver du ändra språk i webbläsaren för att BRP ska visas på rätt språk.

1. Logga ut ur BRP

2. Öppna Google Chrome

3. Klicka på de tre prickarna uppe i det högra hörnet > välj “Inställningar”

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/BPlAaqpOalKfD1KigaRxvA31WcUjg6hMh0Mu31C8.pngpng
  1. Klicka på “Språk”

2. Lägg till ditt språk och välj “Visa Google Chrome på det här språket”

3. Starta om webbläsaren, logga in i BRP

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/hqKGSTFNTUp3ClD6ssteB6tUl4Cqfz4sgNqwHOMa.pngpng