Fakturera företagsklippkort

Följ guiden nedan för att fakturera företagsklippkort. Rekommendationen är att göra detta en gång i månaden.

1. Gå till Back Office > Ekonomi > Värdekort

2. Sök fram värdekorten du vill fakturera. Enklast är att söka fram den specifika värdekortsprodukten. Det gör du genom att klicka på förstoringsglaset i rutan "Produkt" > hitta värdekortsprodukten > klicka sedan på "Sök"

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/9ofwm3gAvmaybPQP1z6ZeslMmgi0Pcw2awjN1cbG.pngpng
Klicka för större bild
  1. När du hittat klippkorten så markerar du dessa > klicka på "Fakturera klipp"

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/NGgsZ12S6y1VCAnub43HLCIix1YTUZmuqotlpol2.pngpng
  1. En ny dialog öppnas. Här får du välja till och med vilket datum som klipp ska inkluderas, förfallodag på fakturan samt om fakturareferens om så önskas.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/p19NqQb59o4WGrVj6lnFEUXubWML6432NNbfQMuW.pngpng
  1. När du klickar på "Slutför" öppnas en informationsruta. Vill du skicka fakturan direkt klickar du på "Manuell rapport" > I den nya dialogen väljer du t.ex. "Skicka e-post" som mål och klickar på "Nästa".

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/zrQODz7C1NB6xXy4dLrSTfH1cMxLupTbsGvdo1ED.pngpng
https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/qDxtzc8QQmRQH4mXxwKfSAq0dRKHT9OLA5EcEPjU.pngpng