Årsredovisning Ekonomi

Nedan finner du information om var du hittar olika journaler för hela året som kan efterfrågas inför årsredovisning. Samtliga journaler tas fram genom att:

1. Välj datumintervall > Klicka på "Sök"

2. Markera alla journaler > Klicka på utskriftsymbolen (Rapport)

3. Nu får du valet att antingen:

1. Visa dokument

2. Skicka e-post

4. Klicka på "Nästa"

Exempel:

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/ldTHXQB4CwFuVz6Qu0r9rKLFC6U3FG0ABx5bHQbu.pngpng

Inbetalningsjournaler

Back Office > Fakturering > Inbetalningsjournaler

Fakturajournaler

Back Office > Fakturering > Fakturajournaler

Kassarapporter

Back Office > Kassa > Kassarapporter

Periodiseringsjournaler

Back Office > Ekonomi > Periodiseringsjournaler

Verifikatsammanställning

Back Office > Ekonomi > Verifikatsammanställning

Om ni önskar mer detaljerad information kan ni gå till:

• Back Office > Ekonomi > Kontorader. Resultatet ger en lista med alla journaler för ett visst konto

• Back Office > Ekonomi > Kontotransaktioner. Resultatet ger en lista med mer detaljerad information såsom t.ex fakturanummer, kvittonummer, kund, produkt mm.