Sådan sættes automatisk tømning af værdikort/klippekort til

Ønskes det, at systemet selv tømmer og indtægtsfører værdikort/klippekort, der er gået over gyldighedsdatoen, gøres følgende:

1. Gå till BRP Configuration > Kasser > Kasser

2. Klik på Admin kassen

Klik for at udvid
  1. Sæt flueben ved  “Planlagt tømning af værdikort”.

Klik for at udvid

Det betyder, at alle værdikort/klippekort, der på nuværende tidspunkt er overskredet, vil blive slettet.

Foretrækker man at gøre det manuelt i stedet for, kan det gøres på følgende måde:

1. Gå i BRP Back Office.

2. Gå under Værdikort.

3. Markér det udløbne klippekort.

4. Klik på knappen “Tøm kort”.

Det er derudover også muligt at modtage rapporter på mail, når planlagte opgaver (som ovenstående) og integrationer er gennemført eller mislykkedes i BRP. For at modtage dette skal du gøre følgende:

1. Gå i Configuration.

2. Gå i Indstillinger.

3. Indsæt “inforecipientaddress” i søgefeltet.

4. Tryk søg.

5. Klik på “Modtager af info e-mails”.

6. Tryk på +.

7. Indsæt din mail, og tilføj facilitet.

Klik for at udvid