Oprette et personale og tilldele en rolle

1. Gå til Back Office > Klik på "De tre streger" i venstre hjørne > Personer.

2. Klik på "Plusset" og udfylde fanen "Person" med de gule markeringer.

3. Klik på "Gem"

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/LauOGJeUH6rxbdJTFGf2SZrGyKM8DBWywyKZbXRA.pngpng
Klik for større billede
  1. Gå til Configuration > Klik på “De tre streger” i venstre hjørne > Personale og Ressourcer > Personale.

2. Klik på “Tilføj som personale fra personer”.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/Q73pawUnIFalod7X4Up1aTbZ7xJeswD43YdCepP6.pngpng
  1. Søg personen frem i databasen.

2. Klik på “Vælg”.

3. Personen er nu markeret som personale, og du vil blive ført til personens profil.

4. Gå til fanen "Personale"

5. Ved tilføjelse af en rolle, Indsæt en ansættelsesdato, og vælg den rolle, som personen skal have funktion og adgang til.

6. Klik på “Gem”.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/tRa9HqVsfy5DTPoGHIVFKURtQqUnN5NevnihPH6z.pngpng

Note! Hvis personalet du opretter er instruktør eller har en speciel funktion, som gør at du skal bruge vedkommende i Ressource planner. Tilføj en “+ Ny ressource”.

1. Indsæt et navn

2. Indsæt en ressourcetype > vælg personale.

3. Indsæt faciliteterne, som personen skal have adgang til.

4. Vælg en plan, for at gøre det muligt at fremsøge personen i Ressource planner.

5. Sæt flueben i “Er personale” og indsæt profilnavnet fra databasen, for at tilknytte ressourcen til database profilen.

6. Sæt flueben i sms eller email, hvis der sker en ændring i deres booking, at de så bliver informeret omkring det.

7. Klik på “Gem”.

8. Klik på “OK”.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/z2XXuvLvoxMQPts2sREUHzzAlC87grPmvfkFbxpj.pngpng