Hvordan lægger du et produktmærke på et produkt?

Produktmærker bruges til at definere et forudbestemt udvalg af produkter, f.eks. på planlægningslister. Produkter fra alle produkttyper kan indgå i samme produktmærke, og et produkt kan indgå i flere produktmærker.

1. Gå ind i BRP Configuration -> Tryk på “De tre streger" > Produkter > Produkter.

2. Søg på det produkt, som du vil lægge produktmærket på.

3. Gå ind på produktet.

4. Tryk på blyanten i kassen, der hedder “Produktmærker”.

Klik for at udvid
  1. Her kan du nu lægge dit nyoprettede produktmærke ind. Flyt til det højre felt for at tilføje produktmærket.

Hvis du vil vide, hvordan du opretter en produktmærke, kan du læse mere her:

Hvordan opretter du et produktmærke?