Hvordan fjerner du et værdikort fra et medlem?

1. Gå til Back Office > klik på de tre streger > skriv “Værdikort”.

2. Vælg “Værdikort Finans”.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/mmg2UJ9bZFAWpx52UpL5bc8fKwOjj6MdixKGqHTV.pngpng
Klik for større billede
  1. Indsæt værdikort-nummer.

1. Note! Kan findes på medlemmets personkort i modulet Point Of Sale, klik på “Værdikortet” for at se værdikort-nr.

2. Klik på “Søg”.

3. Sæt et flueben i den grå boks på værdikortet.

4. Klik herefter “Tøm kort”.

Note! Nu tømmer du kortet, og det forsvinder nu på medlemmets personkort i fanen “Overblik”.

Hvis dette sker ved en fejl, skal du sælge et nyt værdikort.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/FktjTxr0x5QQ8KaqtwWCjILt3Bo0DLAonPwnNRvP.pngpng